Ny film om vad vi gör och varför vi gör vad vi gör…. pĂ„ gĂ„ng

Efter en process i styrelsen dĂ€r behovet av att vara tydligare med hur förbundets tjĂ€nar sitt uppehĂ„ll, dvs. varför vi finns valdes förslaget att göra en film som syftar att kommunicera just detta. Produktionsbolag vales och workshop annordnades tillsammans med systerförbundet Östra Sveriges LuftvĂ„rdsförbund. De kommer att göra liknande och vinsterna Ă€r bĂ„de ekonomiska och kommunikationsmĂ€ssiga och vi vĂ€ljer dĂ€rför sammarbete. Efter workshop för att förankra grundidĂ©, mĂ„lgrup, syfte och sakkunnighet började filmprocessen. Under juni mĂ„nad ska filmningen vara klar och vi kommer lancera filmen som ett startskott pĂ„ att vara tydligare i vĂ„r kommunikation. Filmen kommer inte ta upp mĂ€ngdor med fakta utan vara en punkt av flera, dĂ€rav en förĂ€nkad information pĂ„ vĂ„r hemsida som bildar en bĂ€ttre och mera populĂ€rvetenskaplig bild av vad och varför vi pĂ„ SKVVF gör det vi gör.

Hoppas ni ser fram emot lanseringen som vi gör och hjÀlper till att dela nÀr det Àr dags till de som kanske inte kÀnner sÄ vÀl till oss i dag.

HĂ„ll utkik med andra ord!

Vi verkar för en bÀttre och mer hÄllbar framtid för Svealands kust. SKVVF har som syfte att till sina medlemmar tillhandahÄlla ett regionalt system för miljöövervakning av Svealands kustvatten.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

Kontakta oss

Besöksadress: ”Fatburen” SödermalmsallĂ©n 36, Stockholm

Telefon: 08 – 58 002 102 eller
076 – 50 22 02

Öppettider: Vardagar 08-17.00

Organisationsnummer:
802409-5195