God fortsÀttning frÄn kansliet

Året 2019 var ett hĂ€ndelserikt Ă„r pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt, inget undantag för Svealands kustvattenvĂ„rdsförbund.

Året 2019 var ett hĂ€ndelserikt Ă„r pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt, inget undantag för Svealands kustvattenvĂ„rdsförbund. vid vĂ„ra kontaktombudstrĂ€ffar och styrelsemöten diskuteras det ivrigt och engagemanget för Svealandskusten gĂ„r det inte att ta miste pĂ„. Nu blickar vi framĂ„t och under 2020 har vi med oss nya tankar och nya idĂ©er.

En av dessa nya initiativ Ă€r en dag som vi har valt att kalla Svealandskust dagen. Denna satsning pĂ„ att bjuda in medlemmar som allmĂ€nt intresserade dĂ€r en dag dĂ€r den uppskattade rapporten Svealandskusten presenteras och ”lanseras”. Den kommer gĂ„ att fĂ„ tag pĂ„ innan men vi önskar att öppna för möjlighet till frĂ„gor och diskussion bĂ„de kring artiklar och provtagningar i Ă„rets rapport men Ă€ven belysa det pĂ„gĂ„ende arbetet för bĂ€ttre status för vattnet i sig. HĂ„ll av 26 maj för den första Svealandskustdagen! Du vet vĂ€l att rapporterna Ă€ven finns att lĂ€sa digitalt?

Den 2 april kommer ett ordinarie kontaktombudstrÀff arrangeras dÀr alla medlemmars ombud bjuds in samt styrelsen. Förslag pÄ Àmnen som bör tas upp eller intressanta förelÀsare vÀlkomnas!

FörbundsstÀmman hÄlls den 24 april kl 10-12 vid Saturnus konferens.

Hoppas datumen antecknas redan nu och att vi ses i 2020!

Åkers kanal
Foto: Frida Eik Öhman

Vi verkar för en bÀttre och mer hÄllbar framtid för Svealands kust. SKVVF har som syfte att till sina medlemmar tillhandahÄlla ett regionalt system för miljöövervakning av Svealands kustvatten.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

Kontakta oss

Besöksadress: ”Fatburen” SödermalmsallĂ©n 36, Stockholm

Telefon: 08 – 58 002 102 eller
076 – 50 22 02

Öppettider: Vardagar 08-17.00

Organisationsnummer:
802409-5195